Használja a WhatsAppot? Hamarosan egy új remek funkciót kap

Egy rejtett kódot fedeztek fel a legújabb iOS-es WhatsAppban, ami jelzi, a fejlesztők felfigyeltek a felhasználók egyik régi óhajára.

A napokban már beszámoltunk egy igen hasznos, a WhatsAppot érintő újdonságról, és úgy tűnik, hamarosan egy újabb fontos funkció érkezhet az üzenetküldőbe.

WABetainfo fedezett fel egy rejtett kódot a WhatsApp 2.17.40-es iOS-es változatában, amely a kép a képben funkcióra utal, igaz, jelenleg még nem publikus. Ez azt jelenti, hogy ha majd a jövőben egy YouTube-videót szeretnénk megnézni, miközben chatelünk, akkor nem kell elhagynunk az appot, hanem a csevegésen belül lehet figyelni a videót. Arra is lesz majd lehetőség, hogy átméretezzük a videoablakot vagy akár teljes képernyőssé változtassuk.

Fontos tudni, hogy ez a funkció még nem engedélyezett, fejlesztés alatt áll. Jelenleg úgy tűnik, hogy csak az iPhone 6-tal, illetve az annál fiatalabb iPhone-okkal fog működni, de persze könnyen lehet, hogy amikor publikussá válik, akár régebbi iPhone-ok is használhatják majd az új jellemzőt. Hogy mikor lesz széles körben elérhető, azt most még nem tudni, mint ahogyan azt sem, hogy mikor lesz elérhető Androidra és windowsos telefonokra.