Kijelzővédelem

XPRO

A legmagasabb minőségbiztosítási sztandardokat is teljesítő optikai polietilén-tereftalát hordozókra épített, ultra tiszta, 100% színtelen hatást biztosító kompozit fólia akrilbevonattal. Szivárványosodás-mentes felépítés. Most megnövelt keménység és kopásállóság, 25%-kal vékonyabb kivitelben!

Tükrödőzés-mentes első filmréteggel kibővített Ultra Clear fólia. Minimálisra csökkenti a kijelzőről visszaverődő fény intenzítását, karakterisztikája javítja a kül- és beltéri használatot a zavaróan megvilágított helyeken. A nagy keménységű bázisréteg és a megnövelt keménységű matt felső réteg magas ellenállóságot biztosít a fizikai hatásokkal szemben is. Ujjlenyomat-mentes, portaszító. Közelítően Lambert-féle izotrop felületként viselkedik.

Fokozottan ütésálló, becsapódás-elnyelő/csökkentő termoplasztikus poliuretán (TPU) komponensekkel kiegészített többrétegű Ultra Clear fólia. A pontszerű, erős hatásokat több rétegen, egyre nagyobb felületen osztja el. Hétköznapi használat során fellépő hatások ellen hatékony védelmet nyújt.

Az első számú női kedvenc. Stílusos csillogás erős, többrétegű kompozit védelemmel. Az apró, gyémántként sziporkázó csillámok szemkápráztató hatása ékszerdobozzá varázsolja a telefont. Színtelen változat, ezüst csillámokkal.

Az XPRO™ mérnökei a már jól ismert polietilén-tereftalát hordozókra épített ultra clear fóliákat kiegészítették poliuretán elasztomerrel, így létrehozva a Hybrid 3D fóliákat.
Főbb jellemzői a kiváló tapintású bázis réteg és a lágy kialakításnak köszönhetően rendkívül egyszerű applikálás. A széleket is védő, hajlított kialakítással.

A normál fóliák fő szerepe a karcok elleni védelem. Ütés ellen kis mértékben védenek!

Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Rendkívül magas fényáteresztésű rétegszerkezet. Az érintőfelület érzékenységét nem befolyásolja. Mindössze 0,33mm vastag. Jellegéből adódóan oleophobic hatású is. Könnyen felhelyezhető.

Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Rendkívül magas fényáteresztésű rétegszerkezet. Az érintőfelület érzékenységét nem befolyásolja. Mindössze 0,20 mm vastag. Jellegéből adódóan oleophobic hatású is. Könnyen felhelyezhető.

A teljes kijelzőt védő, speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra, kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Az érintőkijelző érzékenységét nem befolyásolja. Mindössze 0,33mm vastag. Jellegéből adódóan oleophobic hatású is. Könnyen felhelyezhető.

A teljes kijelzőt védő, speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra, rugalmas szilikonos szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Az érintőkijelző érzékenységét nem befolyásolja. Mindössze 0,33mm vastag. Jellegéből adódóan oleophobic hatású is. Könnyen felhelyezhető.

Az első számú női kedvenc. Stílusos csillogás erős, többrétegű kompozit védelemmel. Az apró, gyémántként sziporkázó csillámok szemkápráztató hatása ékszerdobozzá varázsolja a telefont. Színtelen változat, ezüst csillámokkal.

Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Különleges, polarizált felépítésével 30°-ra csökkenti a betekintési szöget, de fényvesztesége is jelentős (a kijelző sötétebb). Megakadályozza, hogy oldalról olvasható legyen a kijelző tartalma.

Az üvegfóliák legfontosabb tulajdonsága, hogy az ütés energiáját elvezeti, ezáltal megvédi a kijelzőt a töréstől/repedéstől.

iGlass

A speciálisan edzett, 5 rétegből álló, lekerekített szélű, 0,33 mm vastag kijelzővédő üvegfólia megvéd az ütődésektől és karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. A tökéletes, 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről. A fólia felülete ujjlenyomat-taszító. A készüléken a 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával. Könnyen és buborék-mentesen felhelyezhető.

A speciálisan edzett, 5 rétegből álló, 0,33 mm vastag kijelzővédő üvegfólia megvéd az ütődésektől és karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. Kétszeres ütés és karcállóság és edzett szélek biztosítják a maximum védelmet. A tökéletes, 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj egyszerűen lepereg a felszínéről. A fólia felülete fejlesztett ujjlenyomat-taszító technológiával lett kezelve. A készüléken a 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával. Könnyen és buborék-mentesen felhelyezhető.

Az iGlass Smart kijelzővédő üvegfólia a felhelyezése után egyből működik, nem igényel semmilyen applikációt. A [Vissza Gomb] funkciója segít abban, hogy az előző oldalra való visszalépési lehetőséget elérd az iPhoneod bal alsó sarkánál is. A [Megerősítő Gomb] pedig az alkalmazáson belül a  jobb felső szélen található funkciókat helyettesítheti a jobb alsó sarokban.

Könnyű felhelyezése mellett teljes védelmet nyújt a – speciálisan erre kifejlesztett- 5 rétegű lekerekített kialakításával. A tökéletes 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről, vagyis nem lesz ujjlenyomat foltos az iPhone kijelzője. A 9H felszíni keménység megelőzi a telefon képernyőjének betörését és karcállóvá teszi azt. A 3D Touch működését nem befolyásolja. Könnyen, és buborékmentesen felhelyezhető az iGlass Smart üvegfólia.

A speciálisan edzett, lekerekített szélű, 0,33 mm vastag, fekete/fehér színű keretes üvegfólia az új technológiájú 3D lekerekítettségének köszönhetően a telefon széleire rásimul és körbefut. Telefonod előlapjának teljes felületét és a kijelző széleit is lefedi és megvédi az ütődésektől, karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. Könnyen, és buborékmentesen felhelyezhető.

A tökéletes 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről. A fólia felülete ujjlenyomat-taszító. A 9H felszíni keménység megelőzi a telefon képernyőjének betörését és karcállóvá teszi azt.

A 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával.

A speciálisan edzett, lekerekített szélű, 0,33 mm vastag, fekete/fehér színű keretes üvegfólia, különleges Cold Mold forrasztott kezeléssel. 3D Round lekerekítettségének köszönhetően a telefon széleire rásimul és körbefut. A Cold Mold kezelés miatt a Home gomb-ra az üvegfólia rásimul és tapintása a telefonod eredeti prémium üvegfelületének érzetét kölcsönzi. Telefonod előlapjának teljes felületét és a kijelző széleit is lefedi és megvédi az ütődésektől, karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. Könnyen, és buborékmentesen felhelyezhető.

A tökéletes 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről. A fólia felülete ujjlenyomat-taszító. A 9H felszíni keménység megelőzi a telefon képernyőjének betörését és karcállóvá teszi azt.

A 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával.

Az iGlass üvegfóliák kifejezetten Apple termékekhez készültek és a prémium kategóriájú termékek közé sorolhatók.