iGlass

A speciálisan edzett, 5 rétegből álló, lekerekített szélű, 0,33 mm vastag kijelzővédő üvegfólia megvéd az ütődésektől és karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. A tökéletes, 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről. A fólia felülete ujjlenyomat-taszító. A készüléken a 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával. Könnyen és buborék-mentesen felhelyezhető.

A speciálisan edzett, 5 rétegből álló, 0,33 mm vastag kijelzővédő üvegfólia megvéd az ütődésektől és karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. Kétszeres ütés és karcállóság és edzett szélek biztosítják a maximum védelmet. A tökéletes, 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj egyszerűen lepereg a felszínéről. A fólia felülete fejlesztett ujjlenyomat-taszító technológiával lett kezelve. A készüléken a 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával. Könnyen és buborék-mentesen felhelyezhető.

Az iGlass Smart kijelzővédő üvegfólia a felhelyezése után egyből működik, nem igényel semmilyen applikációt. A [Vissza Gomb] funkciója segít abban, hogy az előző oldalra való visszalépési lehetőséget elérd az iPhoneod bal alsó sarkánál is. A [Megerősítő Gomb] pedig az alkalmazáson belül a  jobb felső szélen található funkciókat helyettesítheti a jobb alsó sarokban.

Könnyű felhelyezése mellett teljes védelmet nyújt a – speciálisan erre kifejlesztett- 5 rétegű lekerekített kialakításával. A tökéletes 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről, vagyis nem lesz ujjlenyomat foltos az iPhone kijelzője. A 9H felszíni keménység megelőzi a telefon képernyőjének betörését és karcállóvá teszi azt. A 3D Touch működését nem befolyásolja. Könnyen, és buborékmentesen felhelyezhető az iGlass Smart üvegfólia.

A speciálisan edzett, lekerekített szélű, 0,33 mm vastag, fekete/fehér színű keretes üvegfólia az új technológiájú 3D lekerekítettségének köszönhetően a telefon széleire rásimul és körbefut. Telefonod előlapjának teljes felületét és a kijelző széleit is lefedi és megvédi az ütődésektől, karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. Könnyen, és buborékmentesen felhelyezhető.

A tökéletes 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről. A fólia felülete ujjlenyomat-taszító. A 9H felszíni keménység megelőzi a telefon képernyőjének betörését és karcállóvá teszi azt.

A 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával.

A speciálisan edzett, lekerekített szélű, 0,33 mm vastag, fekete/fehér színű keretes üvegfólia, különleges Cold Mold forrasztott kezeléssel. 3D Round lekerekítettségének köszönhetően a telefon széleire rásimul és körbefut. A Cold Mold kezelés miatt a Home gomb-ra az üvegfólia rásimul és tapintása a telefonod eredeti prémium üvegfelületének érzetét kölcsönzi. Telefonod előlapjának teljes felületét és a kijelző széleit is lefedi és megvédi az ütődésektől, karcoktól, akár hegyesebb tárgyakkal szemben is. Könnyen, és buborékmentesen felhelyezhető.

A tökéletes 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet ad vissza, és az előlapi szenzorokat sem zavarja. Olephobicus hatása révén a víz és az olaj lepereg a felszínéről. A fólia felülete ujjlenyomat-taszító. A 9H felszíni keménység megelőzi a telefon képernyőjének betörését és karcállóvá teszi azt.

A 3D Touch működését nem befolyásolja. Az üvegfólia felszínének tapintása megegyezik a telefon kijelzőnek tapintásával.

iGlass Back - Pláza Mobil

Az utóbbi évek beharangozták az üveg hátlapú iPhone-ok korát.

Nincs mese, ez a jövő. Kétségtelen hogy az üveg hátlap gyönyörű és teljesen új lehetőségeket nyit meg, viszont a legújabb modellek sokkal törékenyebbek, és egy-egy betört hátlap javítása vagyonokba kerül.

Egy jó tok persze segíthet, de gondolj bele milyen fantasztikus érzés gyönyörködni iPhone-od páratlan szépségében ha nincs rajta semmi.

Szerencsére mától kezdve van megoldás: az iGlass Back.

Az iGlass Back egy vadonatúj Japán fejlesztésű ívelt szélű üveg fólia, ami az iPhone-od hátlapjára lett kitalálva.

A legmodernebb gyártástechnológiákkal készült és emiatt képes annyira tökéletesen rásimulni telefonod hátlapjára, hogy észre sem fogod venni a különbséget – tapintása és színe teljesen megegyezik telefonod üvegével.

Ez a kellemes üveg érzet és letisztult megjelenés viszont ne tévesszen meg: az iGlass Back szinte gyémánt keménységű és kimagaslóan karcálló.

Teljes védelmet nyújt telefonod hátlapjának.

Sőt, annyira biztosak vagyunk ebben a védelemben, hogy verhetetlen garanciát vállalunk rá, ha az iGlass Back alatt netán betörne telefonod hátlapja, 100%-ban vállaljuk a javítási költséget.

Így teljes mértékben védve vagy és az iGlass Back-el nem veszíthetsz.

iGlass Case - Pláza MobilAz iGlass Case egy több színben kapható tok amely az elegáns és prémium megjelenése mellett kiváló védelmet nyújt készüléked számára. Kivágásai tökéletesen követi a gombokat és az íveket, mindez az összes iGlass kijelzővédő termékkel kitűnően passzol. Felülete puha érzetű és ujjlenyomat taszító köszönhetően az iGlass fejlesztéseinek.

Az iGlass üvegfóliák kifejezetten Apple termékekhez készültek és a prémium kategóriájú termékek közé sorolhatók.