Igénylő adatlap

Miért érdemes igénybe venni a szervizfutár szolgáltatásunkat?

Kényelmes

Kérd a futárt otthonra vagy a munkahelyedre előre egyeztetett időpontra. Nincs meglepetés, minden úgy lesz, ahogy szeretnéd.

Gyors

A csomagfelvétel már a következő munkanapra is lehetséges és javítás után azonnal vissza is küldjük. Mindössze pár nap alatt kézhez kaphatod a javított készüléked.

Biztonságos

Beküldött és visszajuttatott készüléked biztonsága kiemelten fontos, ezért hivatalos szállítópartnerünk a GLS által kézbesített készüléked minden esetben biztosítva van.

Mennyibe kerül mindez?

A háztól-házig javítási szolgáltatásunk díja 3 490 Ft, melyet egy összegben kell majd rendezned a javítási költségekkel együtt, melyet a futárnak fogsz tudni fizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

Fontos információk

Szervizfutár szolgáltatásunk díja oda-vissza bruttó 3 499 Ft.

Amennyiben fizetős javításra küldted készüléked, árajánlatot küldünk. Amennyiben nem fogadod el, netán nem javítható vagy a készüléked nem bizonyul hibásnak, abban az esetben is a szervizfutár szolgáltatás díja oda-vissza bruttó 3 499 Ft, a bevizsgálási díja pedig bruttó 5 999 Ft.

Amennyiben a készülékedet nálunk vásároltad és még garanciális, úgy a futár szolgáltatásért nem kell fizetned.

A gördülékény ügyintézés érdekében szavatossági/garanciális igényedet minden esetben előre jelezd, amennyiben magánszemélyként vásároltad a készüléket, abban az esetben mellékeld a számlát, vagy annak másolatát.

A készülék beküldése előtt iOS rendszerben kapcsold ki a Find My funkciót, jelentkezz ki az iCloud fiókodból és lehetőség szerint állítsd gyári állapotra a készüléket. Mindezek hiányában nem garantáljuk, hogy el tudjuk végezni a szervizelést!

Csak a hibás készüléket küldd be, a kiegészítőkre (tokra, fóliára, dobozra, stb.). nincs szükség. Töltőt csak akkor küldj be, amennyiben töltéssel vagy akkumulátorral kapcsolatos az általad tapasztalt hiba, de ebben az esetben mindenképpen küldd be!

Gondosan, a lehető legbiztonságosabb módon csomagold be a javítandó készüléket.

Megrendeled

a szervizfutárt az alábbi űrlapon

Felkeresünk
és egyeztetünk időpontról és a további teendőkről
Átadod
a futárnak a becsomagolt, javítandó készüléked
Árajánlat
elkészülte után felkeresünk azzal
Javítjuk
az előre megbeszélt keretek között
Visszaküldjük
az elkészült készülékedet a megadott címre
0
    Kosár
    A kosarad üres

    Szeretnéd megtudni, mennyiért vásárolnánk meg a készülékedet?