DEVIA Joy A10 bluetooth fülhallgató

Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató: A tökéletes módja a zenének és a telefonbeszélgetéseknek

A Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató tökéletes módja a zenehallgatáshoz és a telefonbeszélgetésekhez anélkül, hogy a vezetékek zavarnának. A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően stabil és megbízható kapcsolatot élvezhet, még zsúfolt területeken is.
10 999 Ft
 • Ingyenes visszaküldés
 • 1 év garancia
 • Személyes átvétel üzleteinkben
 • 1-3 napos Gyors szállítás

A Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató hosszú akkumulátor-üzemidővel is rendelkezik, így egész nap hallgathatja zenéjét anélkül, hogy aggódnia kellene a lemerülés miatt. Kényelmes és biztonságos illeszkedésének köszönhetően a Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgatót órákig viselheti anélkül, hogy kényelmetlen lenne.

Íme a Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató előnye:

 • Valódi vezeték nélküli szabadság: Nincsenek vezetékek, amelyek lekötnék, így teljes szabadsággal élvezheti zenéjét és hívásokat fogadhat.
 • Bluetooth 5.0 kapcsolat: A Bluetooth 5.0 stabil és megbízható kapcsolatot biztosít, még zsúfolt területeken is.
 • Hosszú akkumulátor-üzemidő: A Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató akár 4-5 órás üzemidőt is kínál egyetlen feltöltéssel, a töltőtok pedig további 3-4 töltést biztosít.
 • Kényelmes és biztonságos illeszkedés: A Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató kényelmes és biztonságos illeszkedésre lett tervezve, így órákig viselheti anélkül, hogy kényelmetlen lenne.

Ha olyan fülhallgatót keres, amely a tökéletes módja a zenének és a telefonbeszélgetéseknek anélkül, hogy a vezetékek zavarnának, akkor a Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgató a tökéletes választás az Ön számára.

Rendelje meg Joy A10 Series TWS vezeték nélküli fülhallgatóját még ma, és tapasztalja meg a vezeték nélküli zenehallgatás szabadságát!

0
  Kosár
  A kosarad üres

  Szeretnéd megtudni, mennyiért vásárolnánk meg a készülékedet?